Svenska kyrkan och Santa Catalina

Skepp o'hoj!

Gardagen var en valdigt bra och mysig dag. Vi var i El Terreno och halsade pa pa Svenska Kyrkan, en motesplats for svenskar pa Mallorca. Det finns anslagstavlor med jobb etc. de har svenskt kaffe, godis mm. Det var valdigt givande och de som jobbade dar var valdigt tillmotesgaende. Vi drack kaffe och pratade med dom i en och en halv timme. Det var lite som att komma hem till sin mamma. En av dom har bott pa Mallorca i 27 ar och har hela sitt liv har, hon hade mycket bra tips och info och larde oss lite spanska.
Vi har forstatt att det ar ganska hog arbetsloshet har och att det kanske inte blir varldens lattaste att hitta ett jobb. Men vi kommer gora allt vi kan, detta ar ett paradis vi inte vill lamna i forsta taget.

Vi har inte riktigt anpassat oss till deras tider har. De har oppet i affarerna mellan typ 9 och 2, sen stanger ALLT i tva-tva och en halv timme for att sen ha oppet till 8. Men vi gor framsteg varje dag.

Igar  blev det lite party ocksa, i S'Arenal, men vi har konstaterat att tysk-paradis-party inte riktigt ar var stil. Vi hangde dock med nagra fransman som var trevliga, Sofia fick praktisera lite dammig skolfranska.

Ikvall ska vi runt i Santa Catalina och soka jobb och ata gott.

Horde forresten att det snoar i Sverige, sa javla skont att hora. Har ar det 22 grader varmt och galet mycket sol.

Halsa alla !
Sandra och Sofia



Kommentarer
Postat av: farmor ulla

Lycka Till med allt. Det är så roligt att följa er. Här är kallt idag också bara 4 grader. Puss, Puss.

2011-05-05 @ 12:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0